Баба, ама каматна: 50-годишната Глория разцепи по бански на плажа! (СНИМКИ)

Глория може да е баба, но доста младоци точат лиги по нея!

https://goreshto.net/shoubiznes/baba-ama-kamatna-50-godishnata-gloriya-razcepi-po-banski-na-plazha-snimki/113022 Goreshto.net
Баба, ама каматна: 50-годишната Глория разцепи по бански на плажа! (СНИМКИ)

Глория може да е баба, но доста младоци точат лиги по нея!

Баба, ама каматна... Стара била чантата, ама пък лачена... Да, това спокойно се отнася за Глория, която преди дни чукна 50 години и не, че е стара, но е баба - има внучка си Галина. Именно с малката Галина се показа тя на плажа и обра точките.

Никой не може да си представи, ако види Глория и внучка й, че певицата й е точно баба. А и жените днес раждат все по-късно, така че спокойно момиченцето може да мине и за нейно дете.

Примата на чалгата се пусна в убийствен син бански, а тялото, което изкара под него, е двойно по-убийствено. Много млади девойки ще завидят на Глория, по която куп момченца точат лиги. Но и самата й дъщеря - Симона Загорова не може да й стъпи на малкия пръст по фигура.

Знаем, че Мони, която много прилича на Глория в лицето, от години се мъчи да се втали, но не й се получава. Явно се е метнала на гена на другия си род, от страната на баща си и има по-едър кокал и телосложение.

Затова Симона не пуска снимка в нета, ако преди това не е обработена, ама здраво, с фотошоп. Понякога така се престарава, че наскоро качи фотоси, на които от престараване да е слаба и дългокрака, се е направила на същински гигант.

"Но Глория е топ. Надута е и превзета, да не си отваря устата, ама за гледане бива", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.