Баровец: Фънки стана заврян зет на улицата на Лили Иванова в центъра на София!

Фънки живее вече на "Оборище", в съседство с примата!

https://goreshto.net/shoubiznes/barovec-fanki-stana-zavryan-zet-na-ulicata-na-lili-ivanova-v-centara-na-sofiya/131141 Goreshto.net
Баровец: Фънки стана заврян зет на улицата на Лили Иванова в центъра на София!

Фънки живее вече на "Оборище", в съседство с примата!

Димитър Ковачев - Фънки съобщи, че се е преместил. И въпреки че сега се води малко "заврян зет", той няма нищо против, защото живее баш в центъра на столицата и то на най-тежкарската улица "Оборище". Знаем, че там именно е и кооперацията на примата Лили Иванова.

Е, не е ясно доколко щастлива ще е самата тя от този факт и дали ще го поздрави с усмивка ако се засекат, предвид постоянните му гаври с нея и фамилията й в "Капките". Знаем, че Фънки показва отношение с промяната на ударението като нарича нон-стоп Лили - ИвАнова, вместо ИванОва.

Жилището, което сега обитава Фънки, е на жена му, съответно от родителите й. В кооперацията, която е стара, нямало асансьор и така рокаджията правел "фитнес" като изкачвал ежедневно стъпалата. "Мразя фитнеса и сега поне имам начин да се движа, ща не ща... което е добре за физиката ми, де", обяснява Фънкаря.

Той се похвали и с 500 лева пожизнена пенсия, която му е отпусната от държавата заради заслуги в творчеството - концертите, които е организирал и легендите от световната сцена, които е канил и договарял за участие в страната ни.

"Не разбирам ония идиоти, които се обявяват против тези пенсии. Аз съм щастлив, доволен и благодарен, че ми я дадоха. Това все пак е някакво спокойствие", казва Фънки.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.