Бързак: 17-годишният Валери Божинов заживя под един покрив с гаджето! (СНИМКИ)

Валери Божинов и Ивет Кочова са гаджета от около година!

https://goreshto.net/shoubiznes/barzak-17-godishniyat-valeri-bozhinov-zazhivya-pod-edin-pokriv-s-gadzheto-snimki/131233 Goreshto.net
Бързак: 17-годишният Валери Божинов заживя под един покрив с гаджето! (СНИМКИ)

Валери Божинов и Ивет Кочова са гаджета от около година!

Голям бързак се оказа 17-годишният Валери Божинов - младши, но и родителите му явно са доста либерални. Алисия и Валери Божинов - старши са позволили на тийнейджъра, защото той още е такъв, да се отдели от тях и да заживее под един покрив с по-голямата от него Ивет Кочова.

Знаем, че Валерко и Ивет са гаджета от около година, а той е толкова влюбен, че е готов и на ръце да я носи, ако трябва. Припомняме, че той още няма пълнолетие, но преди няколко месеца показа как пада на колене и предлага брак на Кочова. Тя, разбира се, приема и по настоящем двамата се водят годеници.

Алисия пък ги бе завела на почивка на Малдивите, поета изцяло от нея. Е, не си правим илюзии и знаем, че Алисия плаща и за квартирата, в която живеят синът й и гаджето му. Двамата млади още не работят и няма откъде да извадят пари, особено за такова хубаво жилище.

На снимка, пусната от Кочова в нета, се вижда, че Валерко й е направил вечеря от бургери с картофен чипс, а тя го хвали, че е прекрасен мъж, който дори може и да готви.

Двамата явно са фенове и на "Ергенът", защото на кадъра от вечерята им се вижда, че зяпат точно този риалити формат.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.