Белослава се подкарвала с бяло вино от сутринта: Тешала се заради спада в кариерата!

Белослава пиела бяло вино от сабалян, а до обед вече минавала бутилка!

https://goreshto.net/shoubiznes/beloslava-se-podkarvala-s-byalo-vino-ot-sutrinta-teshala-se-zaradi-spada-v-karierata/113204 Goreshto.net
Белослава се подкарвала с бяло вино от сутринта: Тешала се заради спада в кариерата!

Белослава пиела бяло вино от сабалян, а до обед вече минавала бутилка!

Да, вярно е, че виното е полезно, а специално бялото вино е и леко, но да го подкараш от сабалян, вместо кафе... Това правела Белослава, както разкриха близки до обкръжението й източници. Те разказаха, че още отдавна са ставали свидетели как тя сяда в 10 сутринта в заведение и си поръчва чаша с бяло вино.

До обяд обаче чашката ставала бутилка и... после не се знае. Макар и да дава вид, че не пие, Белослава си надига питиетата и си обича живота и купоните. Няма лошо, стига после да си вика такси, а не да сяда зад волана.

Както знаем, вчера тя бе арестувана навръх рождения й ден, защото я хванаха да шофира пияна. Наглото е, че по телефона мъжът й - Евгени Йонов, се опитал да клинчи, да излъже и да извърти нещата така, все едно е станало голямо недоразумение и това в ареста не е жена му.

Е да, ама е тя. Часове по-късно всичко се разкри, а 49-годишната Белослава сама се извини днес в мрежата и написа, че си носи последиците. Тя заяви, че по принцип не правела така и не знае какво й е станало онази нощ.

А за залитането по чашката... близки до нея разкриха, че това станало осезаемо след като кариерата й започнала бавно, но славно, да запада. Всъщност тя беше на върха си по времето, когато пееше с Ъпсурт, но после потъна в девета глуха.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.