Белослава се размечта: Обичам да го ближа!

Белослава тотално забрави резила си с отнетата книжка!

https://goreshto.net/shoubiznes/beloslava-se-razmechta-obicham-da-go-blizha/137598 Goreshto.net
Белослава се размечта: Обичам да го ближа!

Белослава тотално забрави резила си с отнетата книжка!

Белослава напълно забрави резила си с отнетата книжка затова, че я хванаха да шофира пияна на рождения си ден преди година. Певицата сякаш пет пари не дава по темата, а и още тогава беше твърде лаконична и си личеше, че само чака шумът да отмине.

Е, така и стана. Вече почти никой не си спомня за скандала, който отново трая три дни, като всяко така наречено "чудо". Днес Белослава се изфука в мрежата, че е на почивка в прекрасната Италия и си гледа рахата и кефа.

Не е ясно с кого е там, но е ясно какво обича да прави, пък и й се иска. Къдрокоската нарочно пусна снимка, на която е потънала в мечтание, изглежда блажено отпусната и държи сладолед. Който, както сама си признава, обожава да ближе...

Разбира се, фотото никак не е случайно и е очевидно, че Белослава се заиграва и иска да намекне за нещо съвсем различно. Първо - тя отдавна не е малко момиченце, за да не знае що е то подтекст и второ - достатъчно зряла и умна е, за да има представа какви послания носят и снимките, и думите й.

Тя отричаше да е в лоши отношения с мъжа си Евгени Йонов, но така като я гледаме какви ги върши, като нищо я е "присърбяло" и си търси малко разнообразие и ново усещане. Така поне смятат потребители в нета, убедени, че певицата има нужда от разтърсваща нова афера.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.