Бесен: Галин попиля Йелена Карлеуша, която нарече родните чалгари - боклук!

Галин скочи на Карлеуша, но Диона я защити!

https://goreshto.net/shoubiznes/besen-galin-popilya-yelena-karleusha-koyato-nareche-rodnite-chalgari-bokluk/115694 Goreshto.net
Бесен: Галин попиля Йелена Карлеуша, която нарече родните чалгари - боклук!

Галин скочи на Карлеуша, но Диона я защити!

Изказване на сръбската звезда Йелена Карлеуша взриви родните чалгари, защото тя директно оплю нашенските крадени песни и ги нарече "боклук". Думите й разяриха първо Андреа, която заяви, че не прави чест на Карлеуша да обижда колегите си и изтъкна, че нея също много я били крали навремето, но на никого не е търсила карез.

Разбира се, изказването на Андреа не бе толкова искрено, колкото да си направи реклама - знаем, че тя отдавна, отдавна е изгубила славата и вървежността си, така че просто си направи пиар.

Истински се ядоса обаче Галин, който скочи срещу Карлеуша и я попита защо не спира да изпълнява "Сен Тропе" на Азис като сме били боклук и не ставаме. После обясни на Йелена, че колкото и да се напъва, никога няма да бъде на висотата на колежката си Цеца Величкович и като цяло е просто средна категория.

Една родна певица пък се надигна в защита на Карлеуша и това е Диона. Смуглата устатница заяви, че Йелена има право на подобно мнение, защото нашите парчета са в пъти по-лошо качество от останалите балкански хитове. И като пеене, и като клипове.

"Вижте какво правят гърците, сърбите, албанците... изобщо не можем да им се мерим", каза Диона.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.