Безпрецедентен ход: Евгени Генчев прави нещо невиждано, заради скандал и сълзи в имението!

Евгени Генчев ще бъде принуден да вземе драстични мерки!

https://goreshto.net/shoubiznes/bezprecedenten-hod-evgeni-genchev-pravi-neshto-nevizhdano-zaradi-skandal-i-salzi-v-imenieto/54277 Goreshto.net
Безпрецедентен ход: Евгени Генчев прави нещо невиждано, заради скандал и сълзи в имението!

Евгени Генчев ще бъде принуден да вземе драстични мерки!

Колкото по-малко остават участничките в "Ергенът", толкова по-озлобени и настървени са те една към друга. В това ще се уверим и през следващите два епизода тази седмица, в които още няколко мацки ще изхвърчат от имението в Бодрум и от битката за сърцето на Евгени Генчев.

Преди това обаче ще станем свидетели на вълнуващи срещи, но и на скандали, обиди и сълзи, каквито дори фурията Габриела Бланко не е предизвиквала. Първо Евгени ще покани на среща не коя да е, а Пам Велидис. Двамата, разбира се, няма да изпаднат в романтика и страстни целувки, но затова пък ще проведат най-откровения до момента разговор.

Нещата, които Пам ще сподели с пианиста, ще го накарат да се отпусне и той, и да признае за първи път нещо много важно и много лично за себе си, което вероятно иначе нямаше да се реши да направи.

Разбира се, в другия епизод ще има и романтична среща, но и две задачи, които ще изправят момичетата една срещу друга. По време на играта на пейнтбол ще има много сълзи и истинска болка, а после, след като се отвори кутията на истината, неудобни въпроси ще притеснят и дори разстроят участничките.

В крайна сметка напрежението ще ескалира дотам, че Евгени ще бъде принуден да се реши да драстичен ход, който ще взриви зрителите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.