Безумие: Жорж Башур диктува всеки ход на Емилия, тя "козирува" и изпълнява!

Емилия живее под диктовката на мъжа си!

https://goreshto.net/shoubiznes/bezumie-zhorzh-bashur-diktuva-vseki-hod-na-emiliya-tya-koziruva-i-izpalnyava/52664 Goreshto.net
Безумие: Жорж Башур диктува всеки ход на Емилия, тя "козирува" и изпълнява!

Емилия живее под диктовката на мъжа си!

Емилия и съпругът й Жорж Башур определено са сред най-сплотените и стабилни семейства от гилдията, или поне на пръв поглед изглежда така. Знаем, че по време на съжителството си с бившия Коко Динев, Ема премина през ада и то няколко пъти. Коко не само й слагаше рога, но и й посягаше с шамари, разказваха навремето потресени нейни близки.

Е, Башур поне не прави това, не и що се отнася до бой. Религията му обаче е такава, че многоженството при него се признава и не се счита за грях, а ако е избрала да живее с него, Емилия е трябвало отдавна да свикне с тази мисъл.

Източници, близки до двойката обаче разкриха, че на практика Жорж угажда много на жена си, но срещу определена цена. А цената е, че тя трябва да го слуша и да изпълнява като по команда.

Вече са няколко доказателствата за това като първото е самото признание на Емилия, че не се подлага на диети и движи по-пълничка, защото Башур си пада по пищни жени. А преди дни сподели и че е отказала цигарите и след раждането не се е докоснала отново до тях, което пак било по настояване на мъжа й.

"Да, това е нещо прекрасно, да се откажеш от порока си. Проблемът е само в това, че е добре да го правиш по свое желание и своя воля, а не, защото мъжът ти, жена ти или комшията ти го налагат. Утре ще му хрумне нещо друго, всичко ли ще изпълнява?!", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.