БГ Барбито Андреа за ЧРД: Пожелавам си още много операции! (виж кой й подари... пръстен - СНИМКИ)

Андреа Иванова от Бургас става все по-обсебена!

https://goreshto.net/shoubiznes/bg-barbito-andrea-za-chrd-pozhelavam-si-oshte-mnogo-operacii-vizh-koy-y-podari-prasten-snimki/119985 Goreshto.net
БГ Барбито Андреа за ЧРД: Пожелавам си още много операции! (виж кой й подари... пръстен - СНИМКИ)

Андреа Иванова от Бургас става все по-обсебена!

Това състояние вече граничи с мания, но или никой не го забелязва, или по-скоро се преструват, че не го... Говорим за Андреа Иванова от Бургас, която сама се нарече БГ Барби, макар да няма нищо общо с красивата кукла. Ама нищо!

Въпросната бургазлийка имаше рожден ден, на който (жива и здрава да е) си пожела, познайте какво?! Ами не, не е трудно да отгатнем - пожела си още много операции. То къде ли вече може да си направи такива, след като джуките й са доказано най-гигантски в света и са пред пръсване, а същото започва да се отнася и за бюста й, но... може би талията, задницата, краката, ушите... знае ли се какво ще й щукне на нашенката?!

За партито по случай празника си, което бе в столичен сръбски ресторант, Андреа получи две торти като едната бе със снимки от писания за нея в чуждестранната преса. Че как няма да пишат за нея в чужбина, като те такова "нещо" не са виждали и го гледат като извънземно.

Иванова получи за подарък и пръстен, но разбира се, не от гадже - тя такова няма, а от своите приятелки. "Тия така наречени приятелки, сливи ли имат в устите си, че не й налеят малко мозък, или са й толкова приятелки, че й гледат сеира и се хилят за нейна сметка?! По-вероятно е второто", коментират потребители в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.