Бита карта: Гери-Никол тотално залезе, Дара я удари в земята, въпреки парите на баща й!

Гери-Никол отдавна е бита карта и може само да пуска селфита!

https://goreshto.net/shoubiznes/bita-karta-geri-nikol-totalno-zaleze-dara-ya-udari-v-zemyata-vapreki-parite-na-bashta-y/128775 Goreshto.net
Бита карта: Гери-Никол тотално залезе, Дара я удари в земята, въпреки парите на баща й!

Гери-Никол отдавна е бита карта и може само да пуска селфита!

Двете бяха конкуренция още от "Х Фактор", откъдето тръгнаха, а имаше един момент в началото, когато Гери-Никол водеше убедително пред Дарина Йотова - Дара. Това беше времето, когато Криско реши да й напише първите един-два хита, а Герито взе, че си повярва.

Ей това е най-опасното нещо обаче, защото в мига, в който си повярва, тя тръгна стремглаво надолу. И нито парите на татко й, нито превземките, нито снимките от скъпите дестинации успяха да спасят кариерата, а и славата й.

Да си го кажем направо - от доста време насам Гери-Никол е бита карта и никой не се интересува от нея. Докато Дара е канена буквално навсякъде - от "Гласът на България" и "Денсинг старс", та до рекламите с Христо Стоичков на "Кауфланд".

Потребители искрено се кефят на Дарето, която е от бедно семейство, но пък показа, че има не само талант, но и воля, и трудолюбие. Близки до Гери-Никол разказаха, че варненката не била на себе си от яд като гледала колко известна е станала Дара, но уви - Йотова си го спечели сама.

"Жалка картинка е сега Герито. Остана си само със селфитата и разголените позички, от които обаче никой не се интересува, защото пачи като нея - бол", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.