Бива си го!! Щерката на Андре Агаси към Гришо: Възбуди ме! (ВИЖ ТУК)

Григор Димитров има все по-голямо въздействие върху жените!

https://goreshto.net/shoubiznes/biva-si-go-shterkata-na-andre-agasi-kam-grisho-vazbudi-me-vizh-tuk/124909 Goreshto.net
Бива си го!! Щерката на Андре Агаси към Гришо: Възбуди ме! (ВИЖ ТУК)

Григор Димитров има все по-голямо въздействие върху жените!

Мнозина ще завидят на нашия Гришо. Не само заради постиженията му на корта и милионите в банковите сметки, а и заради влиянието му върху жените. Знаем, че преди дни хасковлията се снима само по бельо и показа действително завидно мъжко достойнство.

И това не са просто празни приказки, а реални женски реакции, които напълниха мрежата. Една от тях обаче разбуни духовете, защото бе на дъщерята на тенис великана Андре Агаси. Джаз Ел, която е на 20 години, не се посвени да напише директно под една от снимките на Григор: "Възбуди ме!"...

Двамата се познават лично и то от няколко години като се знае, че са добри приятели. Е, дали ще останат такива след тези фотоси и реакцията на Джаз, предстои да видим, но татко Андре едва ли ще е ок с това младата му дъщеря да бъде поредната в тефтера на българина.

Защото Гришо може и да е голям на корта, но връзките му досега са пълен шит. Той обиколи десетина известни мацки, предимно по-възрастни от него и с всяка от тях се докара до кривата круша.

Последната му страст бе румънката Мадалина Ганеа, но двамата приключиха с публичен и скандален крах преди месеци. А Мади на няколко пъти се изказа меко казано "не ласкаво" за хасковлията.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.