Бивша Мис България попиля Венцислава Тафкова и сие: Сменяш си лицето с фотошоп, но нали се сещаш, че на улицата си ти?!

Габриела Василева направи на нищо родните бръмчалки, водещи се миски!

https://goreshto.net/shoubiznes/bivsha-mis-balgariya-popilya-vencislava-tafkova-i-sie-smenyash-si-liceto-s-fotoshop-no-nali-se-seshtash-che-na-ulicata-si-ti/117719 Goreshto.net
Бивша Мис България попиля Венцислава Тафкова и сие: Сменяш си лицето с фотошоп, но нали се сещаш, че на улицата си ти?!

Габриела Василева направи на нищо родните бръмчалки, водещи се миски!

Бившата Мис България 2012-та - Габриела Василева не издържа и буквално попиля колежката си Венцислава Тафкова, наред с останалите псевдо миски, плеймейтки, кифли и редови бръмчалки, които не знаят що е то естественост.

Мнозина са убедени, че Габи "храни" най-вече Тафкова, защото постът й излезе на следващия ден, след като Венцито си пусна такава снимка, че всички се отъркаляха от смях. Тя така се беше оляла с филтрите в телефона си, че на практика си заличи носа, а лицето й бе по-нарисувано и от това на анимационен герой. Нищо общо с реалността.

"Добре де, искам да попитам всички тези женички, които директно си сменят лицата в мрежите и нямат нищо общо със себе си, не си ли дават сметка за едно. А именно, че като излязат на улицата не носят със себе си филтрите и не могат да си дегизират физиономиите по същия начин като в нета. И хората ги виждат такива, каквито са - нищо общо с образа им в мрежата. Или какво - надяват се, че няма да ги видят и разпознаят много хора ли?", смее се Габриела Василева.

Всъщност, освен Тафкова, подобно онлайн "извр@щение" от години практикуват Андреа, Роси Иванова, Жасмина Маджид, че и самата Николета Лозанова. А кому е нужна тази лъжа, в която живеят... е, на този въпрос може да отговорят само те. Ако знаят как, разбира се...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.