Бившата на Джизъса роди първото си дете: Куини Алис благодарна, че не е заченала от Благой! (виж още + СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/bivshata-na-dzhizasa-rodi-parvoto-si-dete-kuini-alis-blagodarna-che-ne-e-zachenala-ot-blagoy-vizh-oshte-snimki/47138 Goreshto.net
Бившата на Джизъса роди първото си дете: Куини Алис благодарна, че не е заченала от Благой! (виж още + СНИМКИ)

Куини Алис роди здраво и красиво момченце!

Първото си отроче гушна моделът Куини Алис – една от бившите любими на Благой Георгиев. Красавицата се сдоби със син от приятеля си Недко Петков, който е син на един от месарските босове у нас. Двамата са сгодени – преди около седмица той й подари пръстен и тя каза “Да”.

Куини още не е разкрила името на бебето си, но е споделила друго – колко се радва, че е родила именно от Недко, а не е заченала от Благой Георгиев. Докато беше гадже на Джизъса, Куини Алис беше още ученичка, но всички сме наясно, че за футболиста и потентността му това не е пречка.

“Много пъти се е връщала назад и само се кръсти, че не е станала тогава белята. Благо щеше да й провали живота като я зареже с бебе на ръце и то още, докато тя самата е дете. Нищо, че е от богато семейство, Георгиев не става за баща, според нейните представи”, коментират приятели на Куини Алис, която се “родила” откакто започнала връзката си с Недко Петков.

Всъщност самата Куини никога не е крила, че с Благой не са били един за друг, но тогава е била твърде малка, за да го осъзнае. “Той не е мъж за любов, просто сме различни. Добър човек е, но не може да обича само една жена, просто не може”, казва моделът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.