Бившата на Сашо Кадиев грейна: Раздялата с него бе най-прекрасното нещо в живота ми!

Бившата на Сашо Кадиев откри щастието!

https://goreshto.net/shoubiznes/bivshata-na-sasho-kadiev-greyna-razdyalata-s-nego-be-nay-prekrasnoto-neshto-v-zhivota-mi/115648 Goreshto.net
Бившата на Сашо Кадиев грейна: Раздялата с него бе най-прекрасното нещо в живота ми!

Бившата на Сашо Кадиев откри щастието!

Щастие. Така нарече момента на раздялата си със Сашо Кадиев неговата бивша жена Таня Тончева. Знаем, че макар тя да е майка на единственото дете на водещия, той така и не й предложи брак. А няколко години след появата на малката Катя, Мамин Сашко заряза Таня, защото, видиш ли, се бил влюбил в друга.

Всички знаем за връзката му с младата моделка Ивелина Чоева, на която се реши да предложи да се оженят. Това обаче не съсипа живота на Тончева, а тъкмо обратното - тя е благодарна на съдбата за това.

"Раздялата ми със Сашо бе приказно нещо, най-хубавото, което ми се е случвало. Защо ли?! Защото то ме доведе до любовта", смигва Таня. Танцьорката обяви, че съвсем скоро ще мине под венчило и то съвсем сериозно.

Този уикенд тя направи моминското си парти край морето и изглеждаше повече от доволна, цялата грееше. Все още не е ясно кой точно ще е младоженецът, но наскоро тя пусна снимка с млад чаровник, за когото се предполага, че е избраникът.

Така или иначе скоро всички ще видим лицето му, а дотогава е нормално Таня да го пази далеч от хорските очи, от суеверие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.