Бившата на Сашо Кадиев му натри носа: Сашо кой?! (Таня Тончева сияе до нов мъж)

Сашо Кадиев може да се раздели с нея, но й направи услуга!

https://goreshto.net/shoubiznes/bivshata-na-sasho-kadiev-mu-natri-nosa-sasho-koy-tanya-toncheva-siyae-do-nov-mazh/72354 Goreshto.net
Бившата на Сашо Кадиев му натри носа: Сашо кой?! (Таня Тончева сияе до нов мъж)

Сашо Кадиев може да се раздели с нея, но й направи услуга!

Понякога, когато човекът до теб ти "бие шута" - грубо казано, това не е повод за сълзи, а за искрена благодарност. Защото, де факто, по този начин той просто ти дава зелена светлина към щастие и нова любов.

Е, това осъзна отдавна и бившата на Сашо Кадиев - Таня Тончева, която му роди единствената до момента щерка. Помним как преди няколко години Мамин Сашко хвърли бомбата, съобщавайки, че се разделя с нея, защото бил влюбен в друга.

Знаем и че тази друга е далеч по-младата от него моделка Ивелина Чоева, с която са заедно и до днес. Напоследък не се чуват и виждат много, но това е отделна тема... Настоящата е за бившата му жена, която се оказа късметлийка в любовен план.

Танцьорката Таня вече дори не помни Кадиев като мъж, свързва ги само дъщеря им, а лично тя гледала на него като на безполово същество. И не криела от приятелите си, че е срещнала интересен и много вълнуващ мъж. Двамата са заедно от почти година, но Тончева все още не се осмелява да огласи връзката им, за да не развали магията.

"Много са щастливи и си пасват идеално. Все по-често, като стане дума, Танчето се смее, че трябва да черпи Сашко и да му купи подарък затова, че я е зарязал навремето", коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.