Бившата на Сашо Кадиев взриви с разкрития за новия си мъж! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/bivshata-na-sasho-kadiev-vzrivi-s-razkritiya-za-noviya-si-mazh-oshte-podrobnosti/47378 Goreshto.net
Бившата на Сашо Кадиев взриви с разкрития за новия си мъж! (още подробности)

Бившата жена на Сашо Кадиев влюбена в друг!

Бившата половинка на Сашо Кадиев взриви нета с разкрития за настоящия си мъж. Противно на това, което мнозина очакваха, Таня Тончева не се е затворила у дома си, за да кърши пръсти и да лее сълзи по раздялата с Мамин Сашко. Напротив – тя от месеци обикаля света по работа – знаем, че е танцьорка, а освен това си има и нова любов.

Мъжът, който зае мястото на Александър Кадиев в сърцето й, също като нея е танцьор. Той работи и живее в Лондон, където е съвсем възможно да се премести и Таня, заедно с дъщеря си. Това вече ще е жесток удар по Сашко, но и по Катето Евро, която обожава малката си внучка.

“Щастлива съм, обвързана съм и не гледам назад. С приятеля ми се допадаме много и често пъти дори си четем мислите, преди да ги изговорим на глас. Това е прекрасно и да си призная, не беше ми се случвало. Не знам как ще се развият в бъдеще нещата, но и не си правя кой знае какви планове”, смее се Таня.

Знаем, че двамата с Кадиев имаха дълга връзка, но така и не се бяха нацелили като хора. Самият той бе обявил в ефир, че с Таня не са си голямата любов един на друг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.