Бившата на Слави – Маги Ангелова за тайните във връзките! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/bivshata-na-slavi-magi-angelova-za-taynite-vav-vrazkite-vizh-tuk/47227 Goreshto.net
Бившата на Слави – Маги Ангелова за тайните във връзките! (виж тук)

Маги Ангелова говори за тайните във връзките ни!
За тайните в живота и връзките ни говори днес бившата на Слави Трифонов. Психоложката Маги Ангелова опита да обясни и да даде насоки как да се справим с нещата, които искаме или се налага да крием.

“Тайната е симптом и има причина, която се натрупва, за да се прояви в симптом бил той физически, емоционален или под формата на повтарящи се ситуации. Някой не е могъл да бъде по-близо до истината за себе си и да я назове, за да бъде включен с думи и лоялност проблема и да бъде видян от двойката.

Ние сме повече в изкривено общуване чрез обида и затваряне в неразбирането. И понякога да дойде симптома е най-доброто и лечебно средство и може да разплете и да се опита да спре изкривеното, нараняване в двойката.

Но, дали можем да видим и разберем този смисъл на симптома, тази негова функция да ни говори и напътства към здраво осъзнаване…

Когато има неизразена болка, натрупано страдание, забрана над себе си, да се прояви лична истина, блокиран гняв и разочарования, Любовта не може да влезе в сърцето и партньорската система. Тя вече взима отрицателен знак и се превръща в лице на “ Нараняващия” , за да покаже какво правят партньорите и за какво са слепи по отношение на себе си или двойката.

Когато гнева и чувството за несправедливост се настанят в отношенията пътя към здравата и лечебна любов също се блокира. За разрешаване на нараняването и симптомите първо трябва да поканим силата на Истината и да си позволим да бъдем в нея!

После следва навлизане в пространството на терапевтичните процеси и има знание, което през психологията , психоанализата, които ще ви покажат срещата с несъзнаваното, илюзиите и защитите, които се трансформират много съзнателни заблуди, лъжи и сенки.

Бъдете в нова среща със себе си !”, съветва Маги Ангелова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.