Бившата на Влади Въргала изригна бясна: Виж какво заяви актрисата!

https://goreshto.net/shoubiznes/bivshata-na-vladi-vargala-izrigna-byasna-vizh-kakvo-zayavi-aktrisata/50800 Goreshto.net
Бившата на Влади Въргала изригна бясна: Виж какво заяви актрисата!

Бившата приятелка на Влади Въргала изригна възмутена в мрежата!

Екс гаджето на Влади Въргала е бясна. Актрисата Тезджан Ферад - Джани изля гнева си в мрежата, а причината са лъжите, изписани по неин адрес. Като например тази, че се кани да емигрира в чужбина, съсипана от раздялата с Въргала. Ето какво заяви чаровницата, при това повече от категорично:

"След като става ясно, че си съчинявате "статиите" по постовете в личният профил на хората, нека да ви кажа нещо, защото вече ЗНАМ, че ще го прочетете. Хора, мисля, че лупата ви е сииииилно замъглена, иначе няма обяснение защо изкривявате всичко казано до тук.

Разбирам. Трябва да запълвате съдържание. Получавате парички, които трябва да оправдавате, но толкова ли ви мързи да положите елементарни усилия, за да получите обективна информация от първа ръка?!? Може би имате някакви истински затруднения в комуникацията, не мога да знам. Знам със сигурност, че това НЕ Е и няма да бъде журналистика. Питайте бре хора. Бях се зарекла да не давам повече обяснения по темата, но понеже искрено ме разсмяхте днес, ще ви дам още малко хлебец... Трябва да се помага, няма друг начин по пътя към духовното самоусъвършенстване. Следите ли ми мисълта, Лупички...?!? Първо: НИКОГА и НИКЪДЕ не съм казвала, че Въргала ме бил зарязъл. Казах, че април месец, го помолих да се оттегли, и той го стори.

Второ: ПРИЧИНАТА не е друга жена, както си го измислихте в отчаян опит за пикантна клюка... ПРИЧИНАТА е, че имаме ТВЪРДЕ различна представа за ПАРТНЬОРСТВО.

И знаете ли, медиите винаги са ми били изключително коректен партньор. Вие не попадате в тази графа. Или поне действията ви до тук не ме убеждават в това. Оригиналното интервю беше дадено на Ива Димитрова от вестник "Галерия", която последва интуицията си и зададе ясно формулирани въпроси и знаете ли какво?!? Тя НЕ изкриви и извади от контекст нито една моя дума... Имате цялото време на света да осмислите това действие, защото ми се струва, че не ви е привично...То май и мисленето не ви е, ама не сте единствени в това отношение... Капиш....?!?

Трето: Където и да замина, каквото и да правя, аз ще си взема честта, достойнството и мозъка. Защото аз играя ЧЕСТНА игра, а вие не...!!! Ноооо, както знаем, всеки се излага според възможностите си, това с измишльотините е вашият избор. Уважавам го.

Четвърто: С цялото си сърце ви пожелавам, безхаберието, усещането за безнаказаност на шефа ви и държавата да продължи, защото вие и подобните ви, може да съществувате единствено ПО ТОЗИ начин. В една нормална държава щяхте да бъдете осъдени за клевета уронване на авторитет. Сега просто изхабих малко време да се посмея с вашата безпомощност. Но дори и в този смях има горчилка, защото ми е жал за вас. Хайде, бързоооооо... сядайте тайно и тихо зад клавиатурите и напрегнете нещото, което разнасяте вместо сиво вещество, че трябва да се запълва съдържание....Така или иначе народът не се интересува. Ама бързо де, вие сте на ход, мили, жални Лупички.... п.с Благодаря, че поне сте използвали снимка, на която се харесвам. За неговата не мога да кажа същото... Жалко, защото ако се бяхте сетили да ме попитате, щях да ви дам такива хубави негови снимки...Язъккккк...", изригна Тезджан Ферад - Джани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.