"Бий ме, обичам те!" - Лидия подви опашка и се върна при Атанас Колев, зависима е от него!

Лидия показа, че явно има зависимост от младия рапър!

https://goreshto.net/shoubiznes/biy-me-obicham-te-lidiya-podvi-opashka-i-se-varna-pri-atanas-kolev-zavisima-e-ot-nego/112866 Goreshto.net
"Бий ме, обичам те!" - Лидия подви опашка и се върна при Атанас Колев, зависима е от него!

Лидия показа, че явно има зависимост от младия рапър!

Не само Мария изповядва максимата "Бий ме, обичам те!". За нея вече сме убедени - след побоя и последвалото любовно фиаско с Миро Дзвера, но ето че и младото попълнение в чалгата върви по тези стъпки.

Става въпрос за Лидия, която е сред най-харесваните и желани певици днес, но явно е развила зависимост към един човек - младия рапър Атанас Колев. Както се изписа от седмици, двамата нямат такава идилична връзка, каквато си представяхме в началото.

Техни съседи разказаха ужасени, че редовно чуват викове, плач, обиди и блъскане от дома им, а после разказаха, че Наско Колев й посяга. Малко след раздухването на случая, Лидия скъса с Атанас, но ето, че отново подви опашка и се върна при него.

Вчера самият Колев пусна плакат, на който е обявено негово участие заедно с Лидия в Пловдив, а над плаката постави сърце. Многозначително и директно, а?!

"Заедно сме", казва Колев, което е видно и от постовете на Лидия в мрежата. Само преди ден тя шашна всички със снимки от морето, на които кара сърф, а до нея е момче, което е копие на Атанас.

Ами, очевидно е и той - самият рапър. Да им е честито събирането, но дано пак не й се наложи да бяга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.