Благомир Мастагарков от "Игри на волята" изригна: Жените да спрат да ми се предлагат, а баби да предлагат внучките си!

Благомир Мастагарков още не е обвързан!

https://goreshto.net/shoubiznes/blagomir-mastagarkov-ot-igri-na-volyata-izrigna-zhenite-da-sprat-da-mi-se-predlagat-a-babi-da-predlagat-vnuchkite-si/131054 Goreshto.net
Благомир Мастагарков от "Игри на волята" изригна: Жените да спрат да ми се предлагат, а баби да предлагат внучките си!

Благомир Мастагарков още не е обвързан!

Наричат го българският Кен, но той е бил и футболист, преди да стане професионален модел. За повечето хора обаче Благомир Мастагаров нашумя от участието си в "Игри на волята", когато се сдоби с доста фенове.

Говореше се, че по него си е паднала бръмчалката Денислава Велкова и двамата са имали това-онова по време на снимките, но Мастагарков категорично отрече подобно нещо и заяви, че Денито не му е типаж жена, каквато харесва.

В този ред на мисли преди дни той изригна в интервю и помоли дамите да се въздържат към неговата особа. Видиш ли, след предаването славата му нараснала тройно и все още не можел да се отърве от набезите на обезумели фенки.

Някои от тях му отправяли директни предложения като си изпращали и откровено просташки, дори вулгарни снимки. Имало жени, които искали да го сватосат с дъщерите си, а наскоро дори една баба му предложила внучката си, щото била много хубаво и читаво момиче.

Мастагарков обясни, че предложения имал бол, но до него още няма жена. "Имам си свои изисквания и търся идеалната за мен половинка. Не съм по авантюрите за една нощ, така че е безсмислено да заблуждавам жените", казва Мастагарков.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.