Благой Георгиев можел и да крещи?! Не сме го виждали толкова подивял!

Благой Георгиев даде свобода на нервите и емоциите си!

https://goreshto.net/shoubiznes/blagoy-georgiev-mozhel-i-da-kreshti-ne-sme-go-vizhdali-tolkova-podivyal/53446 Goreshto.net
Благой Георгиев можел и да крещи?! Не сме го виждали толкова подивял!

Благой Георгиев даде свобода на нервите и емоциите си!

Благой Георгиев е известен основно с две неща - слабостта си към жените и вечната си, бяла като сняг, усмивка. Е, и с децата, разбира се, но те се броят към първото... Вчера обаче в Сървайвър всички видяха Джизъса така, както не са си го представяли дори. От нахилената му усмивка нямаше и помен, а той беше кълбо от нерви.

Де факто футболистът се изпусна така, че крещя като изоглавен, а после риташе и се тръшкаше затова, защото не успяха да спечелят точка. Той обвини за провала на играта финансиста Даниел, на когото се развика, колкото му глас държи.

"Не така бе, момче! Какво правиш, бе?! Стегни се и се съсредоточи! Мисли, бе! Тая работа е за мислене, акъл вкарай!", цепеше се Благой Георгиев, а после отиде да рита всичко, що му се изпречи пред очите (за щастие не и човек, разбира се).

Малко по-късно успя да се укроти и дори се помири с Даниел, но зрителите коментираха, че никога досега не са виждали от него подобна агресия. Някои жени дори се зачудиха какво ли са принудени да търпят половинките му - бивши и настояща, ако и когато любимият им се разлюти.

Колкото до настоящата му съпруга, припомняме, че Полина Спасова сама пусна слуха, че е бременна от мъжа си, а само ден по-късно го отрече. Налудничаво е, но явно отсъствието на Благой не й се отразява добре.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.