Близки до Алекс Богданска: Съдра се да го бута тоя Мартин, а той, горкият, за нищо не става! (ВИЖ ТУК)

Алекс Богданска и Мартин Светломиров живеят заедно отдавна!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-do-aleks-bogdanska-sadra-se-da-go-buta-toya-martin-a-toy-gorkiyat-za-nishto-ne-stava-vizh-tuk/144699 Goreshto.net
Близки до Алекс Богданска: Съдра се да го бута тоя Мартин, а той, горкият, за нищо не става! (ВИЖ ТУК)

Алекс Богданска и Мартин Светломиров живеят заедно отдавна!

Алекс Богданска и Мартин Светломиров са известна светска двойка, но изобщо не изчакаха да мине време и да се поопознаят, преди да заживеят заедно. Тоест, преди той да се нахендри в жилището на манекенката - ей така - изу си обувките и влезе. Кеф, а?!

Обикновено това се прави от жените, тъй като да осигури дом и финансова стабилност се счита за задължение мъжко, но в случая явно двамата го играят "модерно" - жената плаща, мъжът се бара.

Е, да, Мартин Светломиров пеел много хубаво и, видиш ли, Алекс трябвало да го направи звезда. Ама то как да направиш нещо от някого, като не става за това, чудят се близки до бившата на Даниел Петканов.

"Алекс се съдра да го промотира тоя и да го представя на всичките си известни познати. Помоли Наум Шопов и Теа Минкова да го рекламират в платформата си, помоли още хора да го канят да пее на събития и тържества, ама не става, бе... Нищо не става от това момче, може би само в леглото го бива, но и за това не сме сигурни", коментират източниците.

И добавят, че Дани Петканов поне е бил добър в работата си на смешен и забавен репортер навремето, докато този го нямало в нещо. Само в претенциите и самочувствието.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

admirala

1 week before

Явно има голяма ланга

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.