Близки до Гери-Никол втрещиха: Прави се на отворена, но гаджетата й я третират като смотанячка и тя си трае!

Гери-Никол правела фасони в публичното пространство, но реално...!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-do-geri-nikol-vtreshtiha-pravi-se-na-otvorena-no-gadzhetata-y-ya-tretirat-kato-smotanyachka-i-tya-si-trae/126658 Goreshto.net
Близки до Гери-Никол втрещиха: Прави се на отворена, но гаджетата й я третират като смотанячка и тя си трае!

Гери-Никол правела фасони в публичното пространство, но реално...!

След новината за раздялата на Гери-Никол и Стоян Копривленски, погледите отново се впериха към псевдо певицата. Казваме "псевдо", защото това е напълно вярно. Къде последно я видяхте и чухте да пее и колко нейни реални хита има в момента?!.. Добре, че са кинтите на тате, за да си вее байрака и яката дупара по света.

В случая Герито е в Мексико, но сама, а Стоян Копривленски е в Тайланд. Тук обаче идва разкритието, че двамата не са скъсали, поне не окончателно. Просто са си дали почивка и осмислят връзката си. Това оповестиха близки до варненката, които хвърлиха бомбата с истината за нея. А тя е, че Гери-Никол правела публични фасони и се правела на много отворена, но де факто вече две от гаджетата й я третирали като смотанячка.

И двамата са ММА бойци. Помним, че Дани Илиев директно я заряза заради друга мацка, а настоящият Стоян Копривленски се позабавлявал в началото, но после започнал тотално да я игнорира и да не й обръща внимание като в пъти повече предпочитал спорта и приятелите си.

"Стоян изцяло я заряза в един момент. Но не е скъсал, което е и гадното. Уж са двойка, а не се сеща за нея. Това я обиди и я накара да му се разсърди малко, но на него не му дреме особено. Разбраха се да си дадат време и да видят какво ще излезе, но истината е, че май и той ще се окаже кофти избор", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.