Близки до Лияна шокираха: Разкриха най-голямата й лъжа!

Лияна е лъгала за всичко това, което феновете й смятаха, че има!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-do-liyana-shokiraha-razkriha-nay-golyamata-y-lazha/139251 Goreshto.net
Близки до Лияна шокираха: Разкриха най-голямата й лъжа!

Лияна е лъгала за всичко това, което феновете й смятаха, че има!

Певицата Лияна, братовчедка на Коцето, продължава да прави основно едно нещо - да пътува и да се мята по мрежите, показвайки колко е тренирана, поддържана и секси. Няма лошо, но все пак тя се води певица, а не инфлуенсър, затова цялата тази одисея със снимките идва малко в повечко за потребителите. Дори и Галена не прави така, а знаем, че обича да е скандална и да напомня за себе си. Прави го с хитове обаче, за разлика от Лияна.

Почитатели на последната признаха, че са леко озадачени от поведението й, защото уж от доста години тя е във връзка със сериозен мъж и любовта им процъфтява. А в същия момент се пуска съблазнителна в нета, все едно се е изтипосала на пазар - да я види някой и да я хареса...

"Коя обвързана жена пуска толкова снимки и то сама на всичките?! Нито Камелия го прави, нито Галена, нито Преслава, никоя... А Лиянка не спира - това си е ачик-ачик търсене на мъж", коментират в нета.

И се оказаха напълно прави. Близки до Лияна разкриха лъжата й, а именно, че от много време насам тя не е в никаква връзка и до нея няма мъж. Разбира се, кандидати не липсват, тя е хубава жена, но целели основно забавление и краткотрайни афери. Докато тя искала стабилен мъж, за когото да се ожени.

"Ако спре да се чекне толкова по мрежата, има по-големи шансове да го намери", съветват я хората.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.