Близки до Николета Лозанова: Не иска да кърми бебето си, а причината е потресаваща!

Николета Лозанова не кърмила малката Борислава!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-do-nikoleta-lozanova-ne-iska-da-karmi-bebeto-si-a-prichinata-e-potresavashta/137992 Goreshto.net
Близки до Николета Лозанова: Не иска да кърми бебето си, а причината е потресаваща!

Николета Лозанова не кърмила малката Борислава!

Половинката на Ники Михайлов преди четири месеца го направи най-щастливия мъж на света. Тогава, през март, се роди малката Борислава - бебе, което и двамата искаха, чакаха и изстрадаха, докато се появи. Знаем, че НиЛо имаше проблеми със зачеването, които продължиха няколко години и за които сама разказа след раждането.

След две години напразни и безсмислени терапии у нас, двамата заминали за турска клиника, където медиците най-сетне открили и решили проблема. След щастието от втората бременност на Николета, мнозина се сащисаха от разкритието, което направиха близки до нея хора. А именно, че тя не кърми Борислава.

И не, защото няма кърма, или защото детето не иска да бозае, а за да... отслабне по-бързо от раждането. Да, за пръв път чуваме подобно безумие, но се оказа факт, че ако не кърмиш, се вталяваш по-лесно.

Самата Лозанова призна, че за тези четири месеца с лекота е свалила десет килограма и то без диети, без да гладува и без да направи и едно упражнение във фитнеса. "Мразя спорта, винаги съм била скарана с него, така че фигурата ми се дължи само и единствено на добър ген", радва се плеймейтката.

Потребители обаче са на мнение, че бебетата е по-добре да бъдат кърмени, а балконите и килограмите има кога да си ги оправяме.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.