Близки до Зуека: Ани не чака второ дете, просто има добър апетит! (СНИМКИ)

Ани Вичева не е бременна от Зуека!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-do-zueka-ani-ne-chaka-vtoro-dete-prosto-ima-dobar-apetit-snimki/114406 Goreshto.net
Близки до Зуека: Ани не чака второ дете, просто има добър апетит! (СНИМКИ)

Ани Вичева не е бременна от Зуека!

Преди дни плъзна вестта, че Васил Василев - Зуека чака трето дете от втората си съпруга Ани Вичева. Защо не?! Той е на 58 години и може да прави бебета още поне две десетилетия (стига да е добре здравословно, разбира се). Ани пък е на 48, но при положение, че Елена Йончева роди на 52, не е невъзможно.

Знаем, че Вичева дари Зуека със син, а той има първородна дъщеря от бившата си съпруга Нина Димитрова. Трето бебе не би било лошо, още повече, че животът им в Испания, където емигрираха преди няколко лета, е чудесен и спокоен.

Е, уви. Няма бебе. Поне на този етап. Близки до Зуека разкриха истината и тя е, че комикът, водещ и настоящ художник не е забременил любимата си. Просто Ани Вичева има добър апетит.

Точно тази бе и причината за слуховете за бъдещото им бебе - снимка, на която са тримата - той, Ани и певицата Кристина Димитрова, която им гостува в Испания. И на която снимка Вичева изглежда видимо напълняла, поне до кръста.

Бузките, ръцете, коремът на Ани изглеждат някак "бухнали", но тя никога не е била слаба. Вярно е, че по едно време успя да свали доста килца, но явно спокойният и доволен живот я кара да се отпусне.

"Напълняла е, хапват си, живеят си добре. А и Зуека не е от мъжете, които искат до себе си принцеса от модния подиум. Така че стига глупости са говорили", смеят се източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.