Близки на Дани Петканов в шок: Откакто се раздели с Александра, нещо изперка! (подробности + СНИМКИ)

Дани Петканов реално още няма официално гадже!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-na-dani-petkanov-v-shok-otkakto-se-razdeli-s-aleksandra-neshto-izperka-podrobnosti-snimki/135404 Goreshto.net
Близки на Дани Петканов в шок: Откакто се раздели с Александра, нещо изперка! (подробности + СНИМКИ)

Дани Петканов реално още няма официално гадже!

Няколко години минаха от развода на Даниел Петканов и Алекс Богданска. Развод, иницииран и настояван именно от Лудия репортер. Помним, че решението на Дани тогава дойде като страшен удар за Александра, която плачеше в ефир и разказваше, че се е сринала психически.

"Не можех да спя, не се хранех, косата ми започна да капе, приех го страшно болезнено, просто защото не го очаквах изобщо. Та аз исках да имаме още едно дете с Дани. А в моментите, в които съм си мислела да имаме дете, той си е мислил за развод. Парадоксално, нали?!", с болка разказваше тогава манекенката.

Е, днес обаче тя е добре. Взе се в ръце, че и гадже си намери - става дума за младия чаровник Мартин Иванов, който явно се има много и със сина й Габриел. Противно на очакванията, този, който "изяде дървото" май е самият Петканов.

Близки до него с тревога споделят, че след раздялата с Алекс първо е бил добре, но после започнал да се променя и буквално се държал все по-смахнато. Да, Даниел все още няма жена до себе си, което е показателно, както и прави откачени неща като това да се полее с вода и да влезе само по хавлия в магазин.

"Не е изключено да съжалява за развода, но да е мислил овреме", казват хората.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.