Близки се питат: Каква магия направи Нели Атанасова на Сано?! (актьорът с разтърсващи думи в нета)

Александър Сано и Нели Атанасова са заедно от дълги години, но...!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizki-se-pitat-kakva-magiya-napravi-neli-atanasova-na-sano-aktyorat-s-raztarsvashti-dumi-v-neta/126323 Goreshto.net
Близки се питат: Каква магия направи Нели Атанасова на Сано?! (актьорът с разтърсващи думи в нета)

Александър Сано и Нели Атанасова са заедно от дълги години, но...!

Каква магия е направила Нели Атанасова на Александър Сано?! Това откровено се питат близки до двойката, а причината е безумната и все по-силна любов на актьора към бившата на Иво Карамански.

Двамата са заедно от дълги години. От толкова много време, че всяка "обикновена" двойка отдавна да се е поддала на прословутата рутина, а мъжът да е "овършал" барем пет любовници досега. А и фактът, че Нели е по-голяма на възраст от Сано, също допринася много за въпросителните в хората. Да, тя изглежда чудесно, но колко по-млади и "по-чудесни" мацки има наоколо - хем различни, непознати... всички фактори, с които женкарите се оправдават.

Но не - Сано не само е верен на жена си и я гледа в очите като куче, а и й пише романтични послания в мрежата без повод. Преди часове той го направи отново и накара хиляди жени да завидят (надяваме се благородно) на Нелито.

"Най-големият ми късмет в живота, е моята жена. Усещам, че всеки изминал ден я обичам все повече, много повече от предишния. А и всеки следващ ден сърцето ми заповядва: Днес ти ще обожаваш тази жена много повече от вчера!" - това написа Сано и сме сигурни, че Нели има поводи за гордост.

Всъщност от двамата той е този, който прави много повече подобни признания, докато тя, като типична "хитра" лисица, повече си пасува.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.