Близките на Бояна Шарлопова не могат да я познаят: Влюбена е до умопомрачение и...

Бояна Шарлопова прекарва всеки миг с гаджето си!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizkite-na-boyana-sharlopova-ne-mogat-da-ya-poznayat-vlyubena-e-do-umopomrachenie-i/133457 Goreshto.net
Близките на Бояна Шарлопова не могат да я познаят: Влюбена е до умопомрачение и...

Бояна Шарлопова прекарва всеки миг с гаджето си!

Тя обичаше покойния си съпруг Стефан Шарлопов, но тази любов, която изживява сега, определено й се случва за първи път. Така близки до вдовицата Бояна Шарлопова коментират пълната промяна, настъпила в нея след началото на връзката й с новия мъж.

Както знаем, въпросният има туристическа агенция и пътува по целия свят. Нещо, на което се отдаде с още по-голяма наслада и самата Бояна. Тя винаги е обичала пътешествията, а и има пари да си ги позволи, но покрай готиното си гадже, почти не се свърта у дома.

Припомняме, че Бояна разкри, че е влюбена в началото на тази година и дори показа снимки на избраника си. Той е доста по-млад от Шарлопов, дори може да е по-млад и от самата нея. Здрав, мускулест, атлетичен, с хубави черти... не е неразбираемо защо Бояна е луднала по него.

Нейни приятели обаче се тревожат доколко въпросният питае искрени чувства и доколко е привлечен от парите й. На Великден двамата бяха в Исландия, откъдето Шарлопова пусна снимки, а някои възроптаха.

"Да си отваря тя хубаво очите и да си върне мозъка в главата, защото каквато е заслепена, в един момент да не изреве. На този му е кеф - води го, кара го, плаща му... хей, живот, здравей! Но много жени като се влюбят и тотално изкуфяват", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.