Близките на Графа в шок: Певецът си вдигна чукалата и избяга!

Графа си събра багажа и дим да го няма!

https://goreshto.net/shoubiznes/blizkite-na-grafa-v-shok-pevecat-si-vdigna-chukalata-i-izbyaga/113675 Goreshto.net
Близките на Графа в шок: Певецът си вдигна чукалата и избяга!

Графа си събра багажа и дим да го няма!

Дим да ме няма - така пееше едно време Графа и ей на - направи го. Влади Ампов си вдигна чукалата, стегна си багажа и... избяга. Без телефон и без дори да уведоми някои от най-близките си хора, които го търсили и сериозно се притеснили за него.

След като не успели да го открият по телефона близо цяло денонощие, те предположили, че може би има проблеми между него и жена му Мария, но за щастие, не познали.

Оказа се, че Влади просто се е измъкнал от жегите в столицата и си е подарил малко отдих в Родопите. Разбира се, с него е и жена му, а телефоните им са изключени целенасочено - за да се изкефят на спокойствието и уединението сред природата.

Това става на рождения ден на Графа, който вече е на 44 години, но да си признаем, никак не му личат. Той и жена му не само забегнаха в планината, защото на морето е далеч по-топло, а и шумно, но и са си избрали селца, в които живеят по максимум 5 до 10 човека.

"Това е истината, и щастието, и смисълът. Да се откъснеш за малко поне от хаоса и навалицата, от цялата тази глупава суета и да се слееш с природата, с рая, който Бог ни е подарил, но ние все повече сякаш забравяме и избутваме встрани", споделя Графа и успокоява всички, че се чувства чудесно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.