Бомба: 45-годишната Мария Илиева ражда трето дете! (още подробности)

Мария Илиева е категорична, че иска още едно бебе от Междуречки!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-45-godishnata-mariya-ilieva-razhda-treto-dete-oshte-podrobnosti/116879 Goreshto.net
Бомба: 45-годишната Мария Илиева ражда трето дете! (още подробности)

Мария Илиева е категорична, че иска още едно бебе от Междуречки!

Мария Илиева скоро може да гушне трета рожба. Не, певицата още не е бременна, но е категорична, че толкова силно обича мъжа си, че иска да му роди още едно бебе. Знаем, че тя е с Александър Междуречки, който е със седем години по-млад от нея, но явно възрастовата им разлика не е пречка за никого от двамата.

Алекс и Мария вече имат своята дъщеричка София, която се появи на света преди две години и май сега е идеалното време за "работа" върху третото дете. Казваме третото, защото всички знаем, че Мария Илиева има първо дете от бившия си Георги Михайлов, с когото бързо се разделиха.

На него тя роди момченце, което кръсти Александър - без да предполага, че и мъжът на живота й ще се казва така. Александър Междуречки е син на покойния вече столичен кмет Петър Междуречки, а с Мария ги запознава нейната колежка Сантра.

"Сантра и Алекс се знаеха отдавна, а тя случайно го запозна с Мария. Не е било планирано "сватосване" или нещо подобно, но ето, че се случи. Мимето признава, че е хлътнала по него още като го е зърнала, а и той не е останал безразличен, де", смеят се техни познати.

Източник: Галерия

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.