БОМБА! 46-годишната Мариана Попова бременна с трето, ражда второ дете от Плачков! (СНИМКИ)

Мариана Попова и Веселин Плачков май ще гушнат ново бебе!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-46-godishnata-mariana-popova-bremenna-s-treto-razhda-vtoro-dete-ot-plachkov-snimki/144646 Goreshto.net
БОМБА! 46-годишната Мариана Попова бременна с трето, ражда второ дете от Плачков! (СНИМКИ)

Мариана Попова и Веселин Плачков май ще гушнат ново бебе!

Феновете на певицата Мариана Попова са сащисани и се чудят дали да й честитят щастливото събитие, или да изчакат тя сама да го обяви. А именно - любимката им е бременна. Или поне така изглежда по всички видими белези - демек коремчето.

Попова винаги е била стройна и наличието на толкова изпъкнало коремче говори за евентуална бременност. Още повече, че е наедряла само там, а в краката и нагоре в ръцете си е слаба.

Знаем, че певицата вече е раждала два пъти. Тя има две дъщери като първородната й е от чужденеца Ханес, за когото бе сгодена, а втората й е от Плачков. Веселин Плачков също има една щерка от предишна връзка, затова ако Мариана е бременна, може би вече и двамата искат да е момче.

Все пак не бързаме да честитим на бъдещите родители, защото те не само не са признали още нищо, но и не е изключено Попова просто да е напълняла. Певицата е на 46 и въпреки че е още млада и изглежда чудесно, качването на килца става все по-лесно.

А и при три пораснали деца, дали ще й се занимава да търпи нова бременност, поредно раждане и отглеждане на четвърто дете... Едва ли, освен ако бременността не ги е изненадала с Веселин Плачков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.