Бомба: 47-годишната Мария Илиева иска още едно бебе от Междуречки!

Мария Илиева ще чукне 47 лазарника в края на годината!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-47-godishnata-mariya-ilieva-iska-oshte-edno-bebe-ot-mezhdurechki/136822 Goreshto.net
Бомба: 47-годишната Мария Илиева иска още едно бебе от Междуречки!

Мария Илиева ще чукне 47 лазарника в края на годината!

В края на годината Мария Илиева ще чукне 47 лазарника. Тя вече срещна любовта на живота си в лицето на 7 години по-младия от нея Александър Междуречки, има и две деца. Певицата обаче сащиса всички с признанието, че иска да роди и трето. Защо не?! Елена Йончева как роди на 52?! Не е невъзможно, макар да е рядко срещано...

Както знаем, Илиева има момченце Александър от връзката си с Георги Михайлов, с когото се раздели съвсем скоро след раждането. Малко след това пък, той шашна всички като се ожени за жена на неговите години.

Е, на Мария не й провървя с младия Георги, но й тръгна по вода с Междуречки, в когото разказва, че се влюбила от пръв поглед. Запознала ги певицата Сантра, която се оказва близка приятелка и на двамата. На Александър Мария роди дъщеричка София, но ето, че иска да работят за второ общо бебе.

Двамата с Алекс обаче не са подписвали брак, както се твърдеше, нито й е подарявал пръстен, каза Мария. "Подарявал ми е много други бижута и си ги нося, защото са ми много скъпи и близки до сърцето. За сватба не сме мислили, не ни е важен подписът. Може би след време ще направим един купон, ще съберем приятели и ще отпразнуваме любовта си, но за нас важното е да се обречем един на друг пред Бог и не е задължително това да става пред свидетели", сподели певицата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.