Бомба: 47-годишната Теодора Духовникова разпали ефира по зърна! (СНИМКИ)

Теодора Духовникова изобщо не се свени, че е без сутиен!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-47-godishnata-teodora-duhovnikova-razpali-efira-po-zarna-snimki/125312 Goreshto.net
Бомба: 47-годишната Теодора Духовникова разпали ефира по зърна! (СНИМКИ)

Теодора Духовникова изобщо не се свени, че е без сутиен!

На 47 години актрисата Теодора Духовникова разпали мъжете така, както и някои 27-годишни не могат. Всъщност при нея това не е новина, тя си го умее, а и признаваме, че има и чара, и сексапила, и излъчването, нужни, за да омагьоса всеки мъж.

Този път Теди се появи в ефир пред Лора Крумова по... моцарели. Предаването се излъчва в неделя, което му гарантира доста голяма зрителска аудитория. Аудитория, която Духовникова разбуди от неделната дрямка с палави бомби.

Тя явно не беше сложила сутиен - дали го е забравила в бързината, или това е бил целенасочен ход, за да прикове вниманието на зрителя, не е ясно. Ясно е обаче, че успя. Нещо повече - може би в студиото е било доста студено, или пък самата Теди се е разпалила от темите на разговор, но по едно време зърната й очевадно щръкнаха и останаха така доста дълго време.

Пред екрана Духовникова говореше за работата си и за приятелството с много мъже актьори, за което нейният съпруг - Стефан Духовников никога не я е ревнувал. Той й има пълно доверие и това остана така дори и след скандалните снимки навремето, на които Теди се целуваше по устните с Калин Врачански.

"Те и затова се обичат и разбират така добре, защото си вярват", коментират и техни приятели.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.