БОМБА! Андрей Слабаков бил гадже с Милена Фучеджиева! Свалил Ернестина с: Ти на каква ми се правиш?!

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова са заедно вече 37 години!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-andrey-slabakov-bil-gadzhe-s-milena-fuchedzhieva-svalil-ernestina-s-ti-na-kakva-mi-se-pravish/137712 Goreshto.net
БОМБА! Андрей Слабаков бил гадже с Милена Фучеджиева! Свалил Ернестина с: Ти на каква ми се правиш?!

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова са заедно вече 37 години!

Цели 37 години са заедно Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, които тази година станаха и щастливи баба и дядо на първата си внучка от единствената им дъщеря Йоанна Слабакова. Двамата не крият, че се обичат ужасно много, иначе просто нямало да могат да се изтърпят.

Карали се постоянно, но само за дребни неща, което, според тях, поддържало огъня във връзката им и ги пазело от скуката и сивата рутина. Мнозина ще останат изненадани обаче, като разберат с кого е бил гадже Слабаков преди Ерна.

Да, Андрей е имал връзка с писателката и сценарист Милена Фучеджиева като студент, а Ернестина смятала, че са още заедно по времето, когато започнал да я сваля. Затова и гледала на него само като приятел, макар да го харесвала. Нямала идея, че с Милена вече са официално разделени.

Заварката станала на един купон, когато Андрей дръпнал Ерна настрани и й казал директно: "Ей, ти не виждаш ли, че от два месеца те свалям?! На каква се правиш?!", а Шинова онемяла.

Малко по-късно станали гаджета, а той й предложил да се оженят като й оставил бележка на леглото. На нея пишело: "Говорих с брат ми и той е съгласен да се оженим". След което направили цели пет сватбени тържества, за да може да отпразнуват щастливото събитие с всичките си любими хора подред.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.