Бомба: Била ли е любовница на Стефан Данаилов напористата Надя от "Елит"?!

Надя от "Елит" е минала през връзки с доста известни мъже!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-bila-li-e-lyubovnica-na-stefan-danailov-naporistata-nadya-ot-elit/52734 Goreshto.net
Бомба: Била ли е любовница на Стефан Данаилов напористата Надя от "Елит"?!

Надя от "Елит" е минала през връзки с доста известни мъже!

Да й се ненадяваш на скромното излъчване и физиката, която е всичко друго, но не и провокативна... Става дума за Надя Иванова, позната още като Надя от "Елит", която няма нито напращели балкони, нито яка дупара, нито обемни устни, но успя да мине през леглото на доста мъже, при това известни.

Знаем, че тя е била официално гадже на Емил Кошлуков, на Жоро Торнев, Андрей Арнаудов, както и на Борислав Комсийски. Но мъжът, който буди най-голям интерес, е Стефан Данаилов.

Надя е студентка на Ламбо, когато той е на около и под 60-така. Прочут с факта, че е ценител на дамската хубост, Стефан моментално фиксира Надето от Видин и започва да й отделя повече внимание, отколкото на другите си студенти. Той я хвали постоянно и е виновникът за това, че Иванова се намърда в БНТ навремето, за да води "Елит".

Именно там се запознава и се влюбва в Кошлуков, но преди него се носи мълвата, че е била любовница на Данаилов. Надя винаги е отричала това, но е нормално при все, че Ламбо е имал съпруга, а и възрастовата им разлика е била огромна.

"Аз и Надя, стига бе?! С удоволствие бих й станал любовник, но вече не мога бе, братче", смееше се в интервю навремето и чаровникът Стефан. Въпреки това мнозина са убедени, че между тях е имало нещо много повече от професионални отношения.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.