Бомба: Цеци Красимирова разкри защо избяга от мултимилионера Майкъл Струмейтис!

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис са в развод!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-ceci-krasimirova-razkri-zashto-izbyaga-ot-multimilionera-maykal-strumeytis/130384 Goreshto.net
Бомба: Цеци Красимирова разкри защо избяга от мултимилионера Майкъл Струмейтис!

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис са в развод!

За развода между Цеци Красимирова и мултимилионера Майкъл Струмейтис се говори от доста време, но днес тя за първи път официално потвърди това. Направи го чрез профила си в социалната мрежа като заяви, че да - бракът й с Майк е в миналото.

Мнозина се учудват на това как така родната моделка е решила да напусне мъжа си, за когото твърдеше, че е мъж-мечта, а и за когото се знае, че й осигуряваше живот като на кралска особа. Каквото и да прави, Цеци надали ще намери друг с подобни възможности.

По думите й, двамата останали приятели и се разделили, заради времето, което прекарвали далеч един от друг. Тя не можела да получи щатско гражданство и виза, което спъвало отношенията им. "Няма как да бъдеш истински с някого, ако не сте заедно. Да, в началото се получава и дори вои е интересно, но после лека полека се отчуждавате", разсъждава Красимирова, но малцина са тези, които й вярват.

Според слуховете и разказите на близки до обкръжението й хора, разводът бил провокиран от постоянните забежки на Струмейтис с различни жени. С парите си той бил доста апетитна хапка за златотърсачките, а и нямал намерение да им отказва на мераците. Цеци прощавала на няколко пъти, но в един момент "чайникът" й кипнал и решила да си вземе останалото й достойнство и да се прибере в родината.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.