Бомба: Чалгарките бяха яко оплюти от... самата Мис България Наталия Гуркова! (ето кои от тях попиля)

Наталия Гуркова беше на гости на Алекс Сърчаджиева!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-chalgarkite-byaha-yako-oplyuti-ot-samata-mis-balgariya-nataliya-gurkova-eto-koi-ot-tyah-popilya/121720 Goreshto.net
Бомба: Чалгарките бяха яко оплюти от... самата Мис България Наталия Гуркова! (ето кои от тях попиля)

Наталия Гуркова беше на гости на Алекс Сърчаджиева!

Бившата и една от най-известните носителки на титлата Мис България - Наталия Гуркова беше гост на Алекс Сърчаджиева в нейното предаване. Двете на пръв поглед нямат нищо общо, но разговорът им тръгна и се получи добре, заради единственото и адски силно нещо помежду им. И двете изгубиха съпрузите си и това ги срина.

Припомняме, че Джордже Михалевич на Наталия беше брутално убит в ЮАР, а любимият на Александра - Иван Ласкин си отиде от страшната цироза на черния дроб. Пред Алекс Наталия Гуркова призна, че в началото й се е искало да умре, да изчезне и да отиде при мъжа си. Но проявила сила и си наложила да се изправи, заради децата им.

Гуркова призна, че още няма мъж до себе си, но някой ден се надява да срещне онзи, който да й върне любовта. Тя сподели и детската си мечта, която е била да стане певица и да пее като Лили Иванова. Осъзнала обаче, че няма гласови данни и пее слабо, затова се отказала.

И тук Гуркова заби страшен шамар на много наши певачки, предимно чалгарки. "С удивление установявам колко наши уж певици не могат да пеят, нямат никакъв глас, но го правят. И то го правят самоуверено и с размах. Аз това не го разбирам", посече ги миската.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.