Бомба: Дара с изненадващо разкритие за Папи Ханс и годеника си Ервин!

Дара и Ервин Иванов вече мислят за сватба!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-dara-s-iznenadvashto-razkritie-za-papi-hans-i-godenika-si-ervin/132755 Goreshto.net
Бомба: Дара с изненадващо разкритие за Папи Ханс и годеника си Ервин!

Дара и Ервин Иванов вече мислят за сватба!

Дарина Йотова - Дара бързо се превърна в едно от лицата, които напоследък виждаме нон-стоп на екран. Тя е навсякъде - от "Денсинг старс" до телевизионни реклами и признава, че още й се струва странно.

Йотова сподели в интервю, че сякаш продължава да се чувства като малкото момиченце, дошло в София само на 16 години и че не й се вярва за много неща, които са й се случили. Но е благодарна и не спира да работи и да се бори.

"Постоянно излизам от зоната си на комфорт и го правя нарочно, обичам да се провокирам, да се предизвиквам. Радвам се, че мъжът до мен ме разбира и ме подкрепя във всичките ми дивотии. Ервин е подаръкът ми от съдбата, той е опората, спокойствието, любовта, всичко", казва Дара и признава, че вече двамата мислят за датата на сватбата.

После певицата учуди мнозина като отговори на въпрос за бившия си приятел Папи Ханс, с когото дели една сцена в танцовото риалити. "С Папи се разбираме прекрасно, в отлични отношения сме и това е много лесно, защото той е такъв човек. Не е някой, който да ти гони карез за нещо в миналото, да те отбягва или да те кара да се чувстваш неловко", хвали го Дара.

И добавя, че Ервин ни най-малко не ревнува от Папи, а двамата дори се спогаждат добре като се видят.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.