Бомба: Деян Донков и Радина Кърджилова взеха важно решение след раздялата! (ето какво оповестиха)

Деян Донков и Радина Кърджилова успяха да се споразумеят!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-deyan-donkov-i-radina-kardzhilova-vzeha-vazhno-reshenie-sled-razdyalata-eto-kakvo-opovestiha/140510 Goreshto.net
Бомба: Деян Донков и Радина Кърджилова взеха важно решение след раздялата! (ето какво оповестиха)

Деян Донков и Радина Кърджилова успяха да се споразумеят!

Както вече стана ясно, а и те самите го потвърдиха, Деян Донков и Радина Кърджилова не са заедно още от Нова година. Досега обаче двамата успяваха да скрият това от медиите, за да не се раздухва и шуми около тях, най-вече в интерес на двамата им сина Христо и Йоан.

Разбира се, при популярни личности като тях няма начин нещо толкова важно да остане скрито дълго време и ето, че истината лъсна. Радина продължава да отказва коментар по въпроса, а Деян бе по-словоохотлив и обясни, че причината за краха им е стара история, в която няма само един виновен.

Днес стана ясно и решението, което двамата са взели, след като започнаха делби на имуществото си. Съвсем в реда на нещата и както те са се споразумели, настоящият им дом остава за Кърджилова и децата. Донков отдавна вече се е изнесъл на квартира, защото с актьорската си заплата да си купи лично жилище в столицата, е мисия невъзможна.

Радина ще вземе и джипа, за да й е по-удобно с возенето на малчуганите, а мини купърът ще си бъде при Деян. В името на децата си, двамата са се уговорили да не повдигат стари въпроси и да не се карат, а да запазят възможно най-цивилизованите и приятелски отношения.

Доколко ще са приятелски при все, че актрисата още обича силно Донков, не е ясно, но поне ще опитат.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.