Бомба: Дичо най-сетне разкри защо се е разделил с Диляна Попова! (обясни и защо не иска сватба с Карина)

Дичо и Карина имат две прекрасни дъщери!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-dicho-nay-setne-razkri-zashto-se-e-razdelil-s-dilyana-popova-obyasni-i-zashto-ne-iska-svatba-s-karina/125434 Goreshto.net
Бомба: Дичо най-сетне разкри защо се е разделил с Диляна Попова! (обясни и защо не иска сватба с Карина)

Дичо и Карина имат две прекрасни дъщери!

Дичо се разкри в откровен разговор наскоро и издаде някои истини, които до момента никой не знаеше. Като първата от тях е защо се е разделил навремето с Диляна Попова. Знаем, че двамата имаха доста дълга и сериозна връзка, докато той беше фронтмен на Д2. Е, оказа се, че причината не е трети човек и затова до днес са останали приятели.

"Истината е, че ми омръзна Диляна постоянно да я няма. По онова време тя пътуваше много, дори няма да сгреша ако кажа, че постоянно пътуваше някъде. Работа, работа, ама във връзка това натежава и в един момент нещата започнаха да циклят. Тогава решихме, че ще бъдем просто приятели, за да не си разваляме и спомените", казва Дичо.

Музикантът вярва, че всички жени по пътя му са били само подготовка, преди да срещне своята си жена - Карина. Той я нарича така, въпреки че нямат брак, но имат две дъщери. Дичо не иска и да чува да сватба, защото вярва, че бракът разваля нещата и някак убива любовта.

"Няма да повярвате колко мои познати и приятели се разведоха, ужас! А тези, които са без подписи и брак, още са си заедно. Не знам, може би е тъпо, но ме е страх от брака и от това, че хората някак се отпускат след него, започват да приемат нещата за даденост, а това е много вредно", казва Дичо.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.