Бомба! Диляна Попова е гола: Всички са в екстаз, само на Лъчезар Захариев му прилоша! (СНИМКИ)

Диляна Попова се пусна гола и отново взриви мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-dilyana-popova-e-gola-vsichki-sa-v-ekstaz-samo-na-lachezar-zahariev-mu-prilosha-snimki/129072 Goreshto.net
Бомба! Диляна Попова е гола: Всички са в екстаз, само на Лъчезар Захариев му прилоша! (СНИМКИ)

Диляна Попова се пусна гола и отново взриви мрежата!

Диляна Попова може да е минала 40-така, но продължава да разказва играта и на 20-годишни момиченца. Мацката продължава да е сред най-търсените модели у нас, а мъжете мрат да й гледат фотосите, особено по-разголените. За фантазиите, които им идват, няма да говорим... то и не трябва...

Е, днес красавицата от Гулянци отново реши да направи хубав деня на силната половина от човечеството и пусна фотосесия, на която си е буквално гола. Да, тя е с бански, но той е толкова оскъден, че с него, или без него - все тая.

Попова може и да няма големи бомби, но дългите й крака и стегнато тяло биха ускорили пулса на повечето мъже, че да не кажем и на жени (които определено я гледат под лупа и с нескрита завист).

Да, новите снимки на Диляна разбиват, но има един човек, на когото му прилоша от тях и това е приятелят й. Знаем, че от доста време тя живее с ресторантьора Лъчезар Захариев, който е луд по нея, но и доста ревнив.

Близки до Диляна разказват, че той е отлично запознат с работата й и не я ограничава, за да не я загуби. Но всеки път, когато видел подобни нейни фотоси, кръвното му удряло тавана.

"Мълчи и си трае, но физиономията му е... ужас. Чудим се как издържа, та да не гръмне", смеят се източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.