Бомба: Ето го новият мъж на Роксана! (СНИМКИ на двамата)

Роксана отиде с новия си любим на раздаването на наградите!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-eto-go-noviyat-mazh-na-roksana-snimki-na-dvamata/54162 Goreshto.net
Бомба: Ето го новият мъж на Роксана! (СНИМКИ на двамата)

Роксана отиде с новия си любим на раздаването на наградите!

Фолк фурията от ромски произход Роксана, която е горда с корените си и не се срамува да бъде естествена, най-сетне показа мъжа до себе си. Тя се появи с мистериозния господин по време на раздаването на музикалните отличия „Music Star Awards“, а въпросният я следваше неотлъчно.

Роксана получи наградата за музикален посланик на българите в чужбина и то съвсем заслужено, тъй като тя е една от чалга изпълнителките, които пеят предимно и основно навън.

Така се появи и информацията, че докато е била в Германия, Роксана се е запознала и се е влюбила в един от тарторите на прочутата тамошна банда "Ангелите на Ада", които се славят като големи почитатели на моторите и на високите скорости, но и с някои не дотам законни неща.

След завръщането си у нас преди месеци, Рокси беше забелязана да пазарува от столичен хипермаркет с яка охрана от няколко здравеняка, които са подчинени на новия й благоверен.

Тогава тя не отрече информацията, но и не пожела да разкрие дали това е истина. Призна само, че има човек до себе си и скоро ще дойде моментът да го представи.

Вече се вижда, че явно се е спряла на зрял и силен мъжага, за разлика от бившия й Александър, с когото се раздели поради тотално несходство в характерите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.