Бомба: Ето къде и с кого спипаха водещата на "Фермата" - Гергана Гунчева! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Гергана Гунчева сияе цялата в цикламено!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-eto-kade-i-s-kogo-spipaha-vodeshtata-na-fermata-gergana-guncheva-paparashki-snimki/119868 Goreshto.net
Бомба: Ето къде и с кого спипаха водещата на "Фермата" - Гергана Гунчева! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Гергана Гунчева сияе цялата в цикламено!

Цялата в цикламено, свежа и енергична - това беше водещата на "Фермата" - Гергана Гунчева днес. Бившата Мис България бе засечена от папараци в центъра на столицата, където явно обикаляше по задачки. Очевидно не беше и нещо толкова сериозно, защото Гери по-скоро се шляеше бавно и водеше приятни разговори по телефона.

Мнозина, които я видяха, я проследиха с очи, за да разберат дали има среща с някой тайнствен мъж. Е, такъв не се появи, а и нали сега се говори, че Петър от "Фермата" й е хвърлил око...

Надали Гунчева ще се хване с втори Петър обаче, още повече, след пресните спомени за разбития си брак. Знаем, че тя роди две дечица на Петър Бакърджиев, за когото се и омъжи, но спортягата превърна живота им в ад и се наложи Гери да му поиска развод.

Да, Петър Бакърджиев си гледа децата, а сега и с Гунчева били в добри отношения, но докато още били семейство, той не спрял да кръшка. Това е типично в стила на Бакърджиев, който преди време направи "рогата" и Виктория Петрова.

Малко след развода с Гунчева стана ясно, че Петър е заплодил новата си приятелка, която му роди дъщеричка. Това ясно показа, че връзката им е започнала още, докато той беше женен за Гергана Гунчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.