БОМБА: Ето я сестрата на Маги Томова от "Ергенът", двете нямат нищо общо! (кака й е хубавица, но различна - СНИМКИ)

Магдалена Томова и сестра й изобщо не си приличат!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-eto-ya-sestrata-na-magi-tomova-ot-ergenat-dvete-nyamat-nishto-obshto-kaka-y-e-hubavica-no-razlichna-snimki/133143 Goreshto.net
БОМБА: Ето я сестрата на Маги Томова от "Ергенът", двете нямат нищо общо! (кака й е хубавица, но различна - СНИМКИ)

Магдалена Томова и сестра й изобщо не си приличат!

Магдалена Томова стана може би най-обсъжданата дама от имението на "Ергенът" този сезон. И не само, защото се превърна в любимка на Алек Младенов от самото начало и трън в очите на останалите, а и заради любопитното й минало и мъжете, с които е свикнала.

Знаем, че Маги Томова е живяла в лукс и е била издържана от богаташи, каквото и да се опитва да обяснява сега. Личи й по дрехите, по липсата на каквито и да било кулинарни умения и по много други пропуски, които са недопустими или поне много рядко срещани за жена на 37 години.

Тук обаче темата не е Маги, а нейната сестра, за която тя казва, че са страшно близки. Е, най-после видяхме каката, която е само с две години по-голяма от Маги. Тя има семейство и деца, поради което с Магдалена не се виждат често.

Блондинката показа сестра си на своите последователи и моментално направиха впечатление две неща - че каката също е хубавица и че двете с Маги нямат нищо общо във визията, поне на пръв поглед. И не, защото едната е руса, а другата с по-тъмна коса, а защото просто чертите им са различни.

"Каката трябва да ти дава повече акъл и напътствия в живота, че и ти като нея да си седнеш на Д-то и да се кротнеш, а не да се чудиш какъв богат чичак да прилапаш, че да не ти се налага да си даваш зор. Защото, както вече си видяла, често пъти това ти излиза през носа", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.