Бомба! Фицата се оплака и от третата любима: Жената никога не те разбира!

Фицата и Христина Димитрова са заедно повече от година!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-ficata-se-oplaka-i-ot-tretata-lyubima-zhenata-nikoga-ne-te-razbira/131286 Goreshto.net
Бомба! Фицата се оплака и от третата любима: Жената никога не те разбира!

Фицата и Христина Димитрова са заедно повече от година!

Голям зевзек и чаровник е Филип Аврамов - Фицата, но милият все не може да случи на сгодна жена. Както знаем, първата му половинка беше Милена Спиридонова, с която бяха семейство около десет години. После обаче той рязко я заряза и я хвърли в шок и депресия, защото, видиш ли, се влюбил в друга.

Тази друга беше туркинята Севинч Ибрахим, с която изкара по-малко, някъде около три години. И Милена, и Севинч му родиха по една дъщеря, но точно когато уж щеше да строи къща за Севинч... ядец - появи се третата му тръпка.

С нея е и до днес, като от началото на връзката им е минало май повече от година. Става дума за сценаристката Христина Димитрова - огнена червенокоска, която го оплела в мрежите си. Не, че той е голям стоик по отношение на жените, де...

Фицата и Христина са в чудесни отношения към момента, то той пак намери за какво да "реве". Разбира се, направи го за смях като записа кратко клипче в Тик-Ток, в което съветва мъжете: "Ако кажете на жена си, че имате някаква работа, но не кажете каква е тази работа, ще си отворите друга работа" - предупреждава със смигване Фицата.

"Все недоволни тези жени, бе, все не ни разбират", коментират под поста му потребители.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.