Бомба: Филип Буков попиля чалгарката Татяна, постъпката й го отврати!

Филип Буков не се сдържа и изригна срещу Татяна!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-filip-bukov-popilya-chalgarkata-tatyana-postapkata-y-go-otvrati/54951 Goreshto.net
Бомба: Филип Буков попиля чалгарката Татяна, постъпката й го отврати!

Филип Буков не се сдържа и изригна срещу Татяна!

Младият Филип Буков, който беше принуден да си тръгне от Сървайвър заради сериозни проблеми със сърцето, отключени в играта, следи шоуто много подробно. Знаем, че той беше сочен дори за фаворит на зрителите и не искаше да си отиде, но се наложи. А сега твърдо подкрепя Иван Булкин и твърди, че той е достойният победител.

Не похвали, а отвращение обаче изрази Буков преди ден. Гневът му бе насочен към жена и това е чалгарката Татяна, която, според него, е пристъпила всички норми на човешкото и адекватно поведение.

Възмущението на Филип, който не скри, че е отвратен от Татяна, беше провокирано от нейната постъпка във формата. Певицата трябваше да разпределя оскъдната храна, която беше ориз, между участниците и видимо даде по-голямата порция на Благой Георгиев.

Според нея, Благой имал нужда от храната, защото му трябвали сили, а той - милият, изразходвал много. Чак да се умилиш... Това потресе не само останалите в лагера, а и актьора Буков, който скочи и заяви, че е гнусно да се действа така, че това е подло и че не може заради личните си симпатии, да прецакваш хората.

"Татяна постъпи ужасно! Храната трябваше да бъде разделена по равно на всички, така е честно. Когато бях вътре, се случи жените да дадат повече храна на нас - мъжете, но взеха решението заедно, а в случая тя се натегна само на един и то по своя воля", гневи се Филип Буков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.