Бомба: Гаджето на Папи Ханс се отказа от силикона - направи чудни ц*ци с пилатес! (ВИЖ ТУК)

Сара Драгулева е изваяла супер бюст от пилатес!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-gadzheto-na-papi-hans-se-otkaza-ot-silikona-napravi-chudni-cci-s-pilates-vizh-tuk/120022 Goreshto.net
Бомба: Гаджето на Папи Ханс се отказа от силикона - направи чудни ц*ци с пилатес! (ВИЖ ТУК)

Сара Драгулева е изваяла супер бюст от пилатес!

Гаджето на Папи Ханс - Сара Драгулева имаше намерение да легне под ножа, за да си сложи силиконови импланти в бюста. Както знаем, тя е модел и актриса, но единственото, за което потребители, а и самият Папи, й правеха забележка е, че може да има мъъничко по-голям балкон.

И действително преди време Сара се разходи до няколко клиники по пластична хирургия, за да се консултира. Изведнъж обаче рязко ги забрави и се похвали с чудо - бюстът й се променил, повдигнал, стигнал и дори "набъбнал" от нещо съвсем друго. От пилатес.

Драгулева изрази любовта си към пилатеса в мрежата като може и да се поизсили малко, но твърди, че само от четири тренировки имала добри резултати и определено си струвало.

Щерката на Юлиан Вергов - Алина Вергова я изчетка в нета, че е направила супер бомби, а както знаем, жените са пестеливи към подобни комплименти за друга жена.

"Е, Папито сега сигурно ще я кара да прави пилатес по десет часа на ден, че като го знаем как обича големите моцарели... Той Дара затова я хвана, че е като с виме на крава, не само заради рекламата, дето си направи покрай нея", коментират потребители в нета.

Всъщност Константин Трендафилов никога не е криел, че е изявен ц*цоман.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.