Бомба: Галена се награби с Галин, попиляха ги!

Галена и Галин се събират за сефте!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-galena-se-nagrabi-s-galin-popilyaha-gi/133590 Goreshto.net
Бомба: Галена се награби с Галин, попиляха ги!

Галена и Галин се събират за сефте!

Сефтето ще направят скоро Галена и Галин. Но не, не този Галин, за който се сещате - демек мъжа й, а певеца Галин. Самият той се похвали в нета, че записва яко ново парче за лятото, което ще носи горещото име "Хавана", а щяло да е и още по-горещо, защото в него ще пее с Галена.

Двамата досега не са имали дуетна песен и се надяват, че тази ще разбие класациите. За смядовката може да се говорят много неща, но не и това, че не умее да прави хитове.

Иначе да - безумията също са й в кръвта, особено като се направи на нищо с прословутите инсулинови инжекции за сваляне на килограми. Но Галена си е Галена и половинката й най-добре знае, че прави, каквото си поиска.

Вместо да се зарадват на дуета на Галин обаче, потребители попиляха него и колежката му, защото си мечтаеха за друг дует - между Галин и Преслава. Последната се радва на огромен брой фенове, а и въпреки нелепата си ринопластика, е доказала, че е по-голям пич от Галена.

"Искахме да те видим с Преслава, а не с тая, аман от нея. Скъса се да прави дуети и не иска да приеме, че вече има и по-млади, готини и оборотни певици от нея. Да беше направил песен с Лидия или с Малката дори, пак щеше да е по-добре", коментират последователите му в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.