Бомба: Галена втрещи всички с решението си! (съвсем сериозна е)

Галена говори съвсем сериозно!

https://goreshto.net/shoubiznes/bomba-galena-vtreshti-vsichki-s-reshenieto-si-savsem-seriozna-e/130612 Goreshto.net
Бомба: Галена втрещи всички с решението си! (съвсем сериозна е)

Галена говори съвсем сериозно!

Чалга дивата Галена се превърна в икона за две поколения и продължава да се радва на огромен брой фенове, макар че прави откровени простотии. Визираме пагубното рушене на собственото й здраве с инсулиновите инжекции, които си бие от вече година време, само и само да е слаба.

Действително половинката на Галин Вафлата се втали и замяза съвсем на чироз, но не престава периодично да си бие спринцовките. Галена пренебрегва напълно и молбите на близките си, и предупрежденията на лекарите, които са категорични, че тези инжекции гарантирано рушат здравето й като вредят на абсолютно всичките й органи.

Нищо обаче не е в състояние да влее разум в главата на Галенка, която показва на всички, че не само се чувства чудесно, но и много повече. Преди дни тя оповести неочаквано решение и го направи съвсем сериозно.

На въпрос дали не смята да си почине вече и дали 20-годишната й кариера не я е изморила, Галена твърдо отвърна, че не само не смята скоро да слиза от сцената, но е убедена, че ще пее до и над 70-годишна възраст.

"Не мисля, че годините са от значение за таланта. Докато има хора, които искат да ме гледат и слушат, ще пея. Защо пък да не съм втората Лили Иванова, само че в поп фолка?!", казва Галена и отново потвърждава, че не си прави майтап.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.